• Ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija
    Metroalfa je akreditirana prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2007 za ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija sukladno zahtjevima Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/2015)
dobrodošli na naše stranice

USLUGE

METROALFA d.o.o. je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetike.
VIŠE...

O NAMA

Tvrtka METROALFA društvo s ograničenom odgovornošću za tehničko ispitivanje i analizu, kontrolu i druge usluge jedna je od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj za pružanje usluga iz područja djelatnosti zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetskog certificiranja.
VIŠE...
novosti
  • 21.01.2022 Pravilnik o registru onečišćavanja okoliša NN 3/2022 Dana 07. siječnja 2022. godine objavljen je novi Pravilnik o registru onečišćavanja okoliša („Narodne novine“, br. 3/22) te stupa na snagu 15. siječnja 2022. godine. Stupanjem na snagu novog Pravilnika doći će do promjena rokova dostave podataka te je krajnji rok za dostavu podataka 01. ožujka 2022. godine za proteklu kalendarsku godinu. Novi obrasci stupit će na snagu 01.01.2023. godine.
zastupstvo
  • Tvrtka Metroalfa je zastupnik renomirane tvrtke Ratfisch za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju uređaja za mjerenje emisija ukupnih hlapivih ugljikovodika u zrak, metodom FID.
    Detaljne informacije o uređajima potražite na www.ratfisch.de